Softwaresalg

Livet og arbejdet bliver letter med de rigtige værktøjer. Disse kan være sådanne små, ekstra værktøjer, der gør kål på en ellers irriterende tidsrøver, eller de kan være større produkter eller hele systemer, der hjælper til at styre en proces eller sågar tage hånd om alle dine behov.

Vi tilbyder et udvalg af værktøjer – omhyggeligt udvalgte produkter, hvoraf nogle anvendes fra skyen, andre fra din egen computer.

Ved at følge vore links, når du køber softwaren, opnår du typisk en bedre pris. Alle viste priser er som udgangspunkt angivet uden moms.

Administration

Bitrix24

Bitrix24Dokumenthåndtering, intern og ekstern kommunikation, projekt- og opgavestyring, tidsregistrering, CRM, telefoni – og yderligere omkring 30 større features, der kan bringe din virksomhed op på et højere niveau! Bitrix24 er ikke “CRM med lidt ekstra”, eller hvad man måske kunne tro om det: filosofien er at levere mange eller sågar de fleste af de funktionaliteter, en virksomhed har brug for, pænt integreret i et samarbejds-/socialt intranet plus ekstranet. Alle funktioner er værdifulde alene, og endnu mere i kombination,

Der er adskillige abonnementer at vælge mellem i skyen, og desuden adskillige selv-hostede udgaver, og dermed dækkes alle behov fra den mindste til den største virksomhed. Hvis du går efter en konto i skyen, kan den etableres på et par minutter – gratis! Du kan derefter opgradere den til et betalt abonnement, hvis du vil, men du starter altid fra den gratis version. Det indledende topdomæne afslører, hvor data fysisk er lagret – .eu er i Europa og .com er i USA. Du kan efterfølgende ændre dette til dit eget domæne, hvis du ønsker det.

Versioner i skyen:
Den gratis Bitrix24 Free – .eu for europæisk hosting eller .com for hosting i USA
Tip: brug en dedikeret kontoejer e-mail-adresse til registreringen, da du kan få behov for at overlevere denne ved en senere opgradering til selv-hosted eller tilsvarende.
Aktuelle abonnementer er Plus, Standard, Professional, og det særlige CRM-abonnement. Prisniveauet er 39 € / måned til 199€ / måned for ubegrænset antal brugere! Se alle funktioner indeholdt i hvert abonnement i skyen.
Selv-hostede versioner:
Aktuelle udgaver er Bitrix24.CRM, Business og Enterprise. Éngangs-omkostningen er fra så lidt som 1,490 €. Se de forskellige on-premise udgaver og deres priser.

LeaderTask

LeaderTaskEn del af det at få dokumentationen under kontrol, handler om at sikre, at du har de påtænkte opgaver registreret og planlagt, de involverede mennesker instrueret og opgaverne tildelt dem, og de producerede dokumenter lagret med backup. Dette er præcist, hvad LeaderTask kan gøre for dig.

Det er software til ledere i et miljø, hvor central kontrol er vigtig. Software og data findes på din egen computer, så det også er tilgængeligt, når du er offline, fx ombord på et fly. Ligeledes offline-tilgængelig har du mobilappen med dine projektplaner. Backups gemmes på sikker vis i skyen.

Det er også et samarbejdsværktøj, hvor hver kollega har adgang til de projekter, de deltager i.

LeaderTask (40 €) – til styring af dine egne projekter og din egen tid
LeaderTask Company Management (126.59 €) – til virksomheden, indeholder også CRM
LeaderTask Company Management Site Licens (2,528.49 €)

Foto og illustration

Corel

CorelIllustrationer er som regel perfekte at have med i dokumentationen – især hvis du producerer noget fysisk, der skal samles af brugeren, som fx møbler eller maskiner, eller som har brug for justering, udskiftning af reservedele, ombytning af sliddele og forbrugsstoffer osv – og de kan markant forstærke brugerens oplevelse af din dokumentation, dit produkt… og dig!

Et af de mest alsidige og nyttige stykker software til at lave illustrationer med er CorelDRAW. Det har eksisteret i mange år og er særligt godt til vektorgrafik. Hvis dine behover er bitmap-baserede, er du en sikker vinder med PaintShop Pro til produktion af den nødvendige grafik. Begge er til Windows. CoreCAD til Mac og Windows kan lave en hel del mere end illustrationer, naturligvis, men  det er også særdeles velegnet til visse dokumentationsformål.

CoreDRAW Technical Suite 2017 (629.51 €) – Corel DESIGNER, CorelDRAW, Corel PHOTO-PAINT, Lattice3D Studio Corel Edition, Corel Font Manager, Corel PowerTRACE, Corel CONNECT, Corel CAPTURE og meget mere!
PaintShop Pro 2018 (41.68 €) – til fotoredigering og kreativt grafisk design
CorelCAD 2018 (638.83 €) – værktøjer til 2D-tegning og 3D-design med projekt-samarbejde og deling

Edraw

Edraw MaxDu vil sandsynligvis gerne have forskellige diagrammer og oversigter med i din dokumentation, og Edraw Max Pro til Windows, Mac, og Linux kan hjælpe dig med at lave dem! Med 280 diagramtyper og 12.000 vektorsymboler vil du højst sandsynligt finde alt, hvad du har brug for, i dette brogram – men endnu bedre: du kan skabe dine diagrammer på få minutter ved at bruge skabeloner og dynamiske indbyggede brugerguides.

Afhængigt af dine behov foretrækker du måske et abonnement til årlig fornyelse eller en evighedslicens med enten 1 års eller livslang opgraderingsgaranti.

Abonnement (95 €) – enkeltbruger, én computer: Mac eller Windows
Standard (95 €) – enkeltbruger, 1 års opgraderingsgaranti, kan bruges på to computere: Mac og Windows
Livstidslicens (229 €) – enkeltbruger, livslang opgraderingsgaranti, inkluderer 1000 MB diskplads i skyen, kan bruges på to computere: Mac, Windows og/eller Linux

Depositphotos

Depositphotos sampleHvad ville et godt dokument være uden gode illustrationer? Dit produkt skal naturligvis være hovedemnet for illustrationerne, men yderligere fotos og tegninger af en mere general natur vil ofte hjælpe til nå et attraktivt udseende, der taler til dine læsere,

Basis for et godt foto er… et godt foto! Det samme gælder for vektorgrafik, clipart og andre illustrationer – hvis du ikke laver alting selv fra bunden, hvilket kunne koste dig masser af dyrebar tid, har du brug for en god kilde for denne type indhold til at supplere din tekst og produkt-illustrationer.

Depositphotos – Royalty-Free fotos og vectorgrafik

Filhåndtering

Binfer

BinferDokumentations-filer under udvikling kan være ganske store og kan, naturligvis, ofte have gavn af at blive lagret på et sted, der er fælles for de, som arbejder med dem. Men der findes et alternativ for den lejlighedsvise overførsel og for de situationer, hvor du simpelthen ikke vil have filen placeret på en ekstern server.

Binfer er en lavpris-facilitet, som giver dig mulighed for at sende filer ved hjælp af en app til Windows, Mac eller Unix – og som simpelthen lader modtageren downloade dem ved hjælp af en webbrowser. Du kan købe et antal GB overførsel på forhånd – én gang, uden forældelse eller automatisk fornyelse – eller du kan få et fordelagtigt abonnement, hvis du jævnligt har brug for denne service.

Forudbetalt 20 GB (4.21 €) eller 40 GB (6.75 €)
Abonnement, månedligt 100 GB (8.43 €) eller 250 GB (16.88 €)

Reezaa PDF Tools

PDF CombinePDF er et vigtigt og meget anvendt filformat til dokumentation. Du har ofte brug for at oprette en PDF-fil, eller du får en sådan, som du har brug for at redigere eller rette – eller du har måske brug for at tage et foto ud af den. Uanset hvad du har brug for at gøre, har Reezaa et værktøj til det, der kan spare dig masser af tid. Værkstøjerne er til Windows, bortset fra de sidste to på listen, som er til Mac.

WinPDFEditor (25.37 €) – klarer alle typer redigering, sletning, tilføjelse af tekst og linjer, osv. og gemmer som en PDF
PDFTiger (25.37 €) – opretter PDF-dokumenter fra Word-, Excel-, PowerPoint- eller txt-filer eller billeder. Og fra PDF-filer oprettes Word-, Rich Text-, simpel Text-, HTML- og Shockwave Flash SWF-filer, samt billeder
PDFZilla (25.37 €) – fra PDF-filer oprettes Word-, Rich Text-, simpel Text-, HTML- og Shockwave Flash SWF-filer, samt billeder: BMP, JPG, GIF, PNG, TIF
PDF Combine (25.37 €) – samler to eller flere PDF-filer til en enkelt
PDF Rotator (25.37 €) – lader dig rotere en side eller et antal sider 90 eller 180 grader i begge retninger, også i beskyttede PDF-filer
PDF OCR (25.37 €) – konverterer scannede PDF’er til redigerbar elektronisk tekst. Indbygget tekst-editor. Kan desuden oprette PDF-filer fra scannede dokumenter
JPG To PDF (25.37 €) – konverterer en eller flere JPG-filer til en PDF-fil
PDF Eraser Pro (25.37 €) – sletter og fjerner tekst, billeder, logoer osv. fra PDF-filer og lader dig skære unødvendige sider bort. Det kan desuden rotere sider og gøre det muligt at redigere tekst og billeder
PDF Editor Mac PRO (25.37 €) – muliggør tilføjelse af tekst, billeder og vandmærker til PDF-filer, ændring af font-egenskaber mm.
PDF Merger Mac (25.37 €) – samler to eller flere PDF-filer til en enkelt og muliggør ændring af siderækkefølgen

Web og SEO

SEO PowerSuite

SEO PowerSuite

Dokumentation er ikke bare manualer – hvis din virksomhed eller din kunde driver et website, vil de gerne have en løbende rapportering af websitets performance: hvordan måler det sig mod benchmark-sites, hvor mange eksterne links peger på det, er de nødvendige SEO-regler blevet overholdt på alle sider, statistik for sociale medier osv., samt tekniske og SEO-audit rapporter.

Med SEO PowerSuite kan du lave al denne dokumentation, og med Enterprise-udgaven har du muligheden for ikke bare at eksportere i en bred vifte af formater, men også at brande rapporterne og endda definere regler og timere, som genererer rapporterne automatisk. Professional-udgaven har nogle begrænsninger, til sammenligning, og er bedst egnet til internt brug, mens Enterprise-udgaven er fremragende til konsulenter og SEO- eller web-bureauer.

SEO PowerSuite Professional (299 €)
SEO PowerSuite Enterprise (699 €)

Læs mere om dette

Du kan naturligvis også planlægge og køre kampagner ved hjælp af denne software, og den kan gøre praktiske ting som at verificere site links og oprette sitemaps og robot.txt-filer

Sikkerhed

Zemana

Zemana AntiloggerGør det til en vane at tjekke dine dokumentationsfiler for virus og anden malware, inden du udgiver dem eller sender dem nogen steder! Prisbelønnede Zemana Doo har en række værktøjer til dette, som vil lade dine filer forblive sikre og lade dig bevare kontrollen.

Disse værktøjer har ikke nogen forvirrende indstillinger – de virker simpelthen, som de er. Og de virker også, hvis du har anden antivirus-software på computeren. Alt sammen mens du læner dig tilbage i stolen et par minutter, mens du lader værktøjerne kontrollere, at du gør det godt for dine brugere eller kunder.

Zemana AntiMalware (fra 21.13 €)
Zemana AntiLogger (fra 25.37 €)
Zemana Mobile Antivirus Pro (fra 12.70 €) – til Android