Services

Hvis du driver en virksomhed – eller bare en del af den – skal du sandsynligvis gøre en mængde forskellige ting. Og hvis du er som de fleste i den situation, vil du være lykkelig over at blive aflastet fra nogle af dem, sådan at du bedre kan koncentrere dig om resten; din ekspertise.

Eller du har simpelthen en ekstra pukkel af arbejde lige nu og kunne bruge en hjælpende hånd for en tid, uden generelt at slippe opgaverne.

Inidox tilbyder at tage noget af belastningen med hensyn til forskellige former for dokumentation. Vi vil holde øje med vore kunders behov og løbende justere udvalget af tilbudte ydelser, så du er meget velkommen til at spørge om mere, end du ser her – det kan sagtens være, at vi er i stand til at hjælpe dig.

Aktuelt tilbudte services

Dokumentation

Efter vores erfaring er der et generelt behov for at analysere situationen og derefter beslutte sig for en sammensætning af forskellige former for dokumentation til forskellige formål og situationer.

Dokumentation kan være til eksternt brug af dit produkts kunder og brugere – eller til internt brug, beregnet til at forbedre vedligeholdelsesvenlighed, kvalitetskontrol osv. – eller til en slags miks mellem internt og eksternt brug i form af rapporter og beviser af forskellige slags til myndigheder og andre interessenter, som ikke direkte bruger produktet.

Læs mere om dokumentation

Softwaresalg

Livet og arbejdet bliver letter med de rigtige værktøjer. Disse kan være sådanne små, ekstra værktøjer, der gør kål på en ellers irriterende tidsrøver, eller de kan være større produkter eller hele systemer, der hjælper til at styre en proces eller sågar tage hånd om alle dine behov.

Vi tilbyder et udvalg af værktøjer – omhyggeligt udvalgte produkter, hvoraf nogle anvendes fra skyen, andre fra din egen computer.

Læs mere om softwaresalg

Dataindsamling og -validering

Forskellige situationer kræver indsamling af data fra forskellige kilder, tjek af deres korrekthed, beregning og optælling mm. – og derpå levering af disse data i filer, indtastning af dem i et system, eller hvad der nu passer til situationen.

Oversættelser

I øjeblikket kan vi tilbyde at oversætte tekstdokumenter, reklametekster, websites, apps og andre former for tekst fra primært dansk, svensk, engelsk og tysk til dansk og engelsk. Vi kan arbejde med tekniske tekster fra et stort antal industrier og forretningsområder og vil gøre, hvad der skal til, for at vælge en passende oversættelse til formålet samt korrekturlæse resultatet.

Undertekster

Hvis du har en video, kort eller lang, kan vi tilføre den mere værdi ved at skrive undertekster. Dette går ofte hånd i hånd med oversættelser, da din video kan nå et langt større publikum ved at være flersproget gennem undertekster. Valgfri undertekster kan tilføre en dimension af brugervenlighed ved at gøre det muligt for dit publikum at se filmen uden lyd, hvilket er godt for både de hørehæmmede og for de, der ser den i et kontormiljø eller lignende.

Teknisk assistance

Når du skal opsætte et wiki- eller WordPress-site eller hvad der nu ellers skal bruges til dit dokumentationsprojekt, til samarbejde, eller måske fildeling – kan du måske behøve hjælp til det. Måske bare lidt, måske mere, men vi kan under alle omstændigheder hjælpe.

Læs mere om teknisk assistance

Information

Du er nødt til at vide… masser af ting, naturligvis, men vi hjælper dig med at finde frem til det, du skal vide om dokumentation, og hvordan du kan arbejde med den. Og også om de anvendte værktøjer og relaterede emner. Vejen frem for sådanne opgaver er diverse websites, vores wiki, vores blog, dokumenter, konsulentydelser, kurser og bøger. Selv om vi kan lave meget af dette selv, så vil vi også med glæde hjælpe dig gennem at at linke til noget af det glimrende indhold, andre har lavet – især når det drejer sig om kurser og bøger.

Læs mere om kurser og bøger