Principper

Når I ønsker at fortælle verden om jer selv eller jeres produkter og services, må I træde ind i online marketing-verdenen. Den består af adskillige aktivitetsområder og mange mulige kanaler.

Aktiviteterne omfatter webdesign og -udgivelse, SEO (Search Engine Optimization), Social Media-marketing, E-mail-marketing, Reputation Management og monitorering, omni-kanal CRM (Customer Relationship Management), CRM-marketing, og mere endnu.

Kanalerne omfatter e-mails, SMS, sociale medie-platforme som Facebook, Twitter, LinkedIn, VK, Telegram, Viber, Skype, Slack, Instagram, WeChat og mange flere. Søgemaskiner som Google og Bing kan også betragtes som kanaler, og det samme kan dine web- og chat-formularer samt diverse automatiseret kommunikation via bots. Selv den gode gamle telefon og snail mail tæller som kanaler for jeres kundekontakt.

Jo flere kanaler, I kan håndtere, desto flere potentielle kunder kan I nå. Og jo mere kontrol I har over jeres aktiviteter og kommunikation, så vel som overvågning af resultaterne, desto bedre kan I maksimere effekten af jeres indsats og vide, hvad der virkede.

Der er så mange kanaler og så meget at holde styr på, at I kraftigt opfordres til at gøre brug af nogle af de fremragende software-værkstøjer og services, der findes til formålet.

Værktøjer og services

Awario

Awario Social Media Monitoring ToolHvis du er aktiv i markedet, vil du sandsynligvis gerne vide, om muligt, hvor godt dit brand eller dine brands bliver modtaget – og husket. Talk folk om dig? Har du et passende niveau af brand awareness – mærke-bevidsthed – i markedet?

Awario er en service, som fortæller dig lige præcis dét! De overvåger webbet på alle sprog, analyserer, filtrerer, indsamler dokumentation og laver rapporter til din glæde og gavn. Awario har flere niveauer af abonnementer, der understøttes af web- og mobil-værktøjer som lader dig arbejde med data på en bekvem måde – og de gør dig regelmæssigt opmærksom på status, således at du faktisk bare kan læne dig tilbage og nyde at være på toppen af videnskurven.

Så Awario er et et fremragende supplement til dine web-presence og SEO-aktiviteter, der gøt det muligt for dig at have en 360-graders tilgang til webbaseret marketing og udgivelse.

Bitrix24 CRM og Marketing

Bitrix24 CRMDet alsidige virksomhedssystem Bitrix24 er et stærkt kort på hånden, når du laver online marketing. Det håndterer det traditionelle CRM, såsom at holde orden i aktiviteter og planer i forhold til dine leads, kunder og andre kontakter, og desuden gør systemet det muligt for dig at kommunikere gennem mange kanaler fra én og samme integrerede brugerflade – hvilket indebærer, at du fx kan chatte med en Facebook-bruger og en website-besøgende på præcist samme måde fra din Bitrix24-brugerflade; den samme som du bruger til alle andre kanaler og til planlægning, overvågning, lave noter osv.

Det gør det også muligt for dig at drive projekter og registrere opgaver, om de så er en del af marketingaktiviteterne eller ej. Og du kan foretage al din interne og eksterne kommunikation af enhver art gennem Bitrix24, som sørger for, at alting bliver nydeligt logget og optaget efter behov, således at du bliver ført en stor del af vejen mod målsætningen om at have kontrol over alle dine aktiviteter, al din kommunikation og det fulde overblik.

Hvad er Bitrix24 i øvrigt?

Dokumenthåndtering, intern og ekstern kommunikation, projekt- og opgavestyring, tidsregistrering, CRM, telefoni – og yderligere omkring 30 større features, der kan bringe din virksomhed op på et højere niveau! Bitrix24 er ikke “CRM med lidt ekstra”, eller hvad man måske kunne tro om det: filosofien er at levere mange eller sågar de fleste af de funktionaliteter, en virksomhed har brug for, pænt integreret i et samarbejds-/socialt intranet plus ekstranet. Alle funktioner er værdifulde alene, og endnu mere i kombination,

Der er adskillige abonnementer at vælge mellem i skyen, og desuden adskillige selv-hostede udgaver, og dermed dækkes alle behov fra den mindste til den største virksomhed. Hvis du går efter en konto i skyen, kan den etableres på et par minutter – gratis! Du kan derefter opgradere den til et betalt abonnement, hvis du vil, men du starter altid fra den gratis version. Det indledende topdomæne afslører, hvor data fysisk er lagret – .eu er i Europa og .com er i USA. Du kan efterfølgende ændre dette til dit eget domæne, hvis du ønsker det.

Versioner i skyen:
Den gratis Bitrix24 Free – .eu for europæisk hosting eller .com for hosting i USA
Tip: brug en dedikeret kontoejer e-mail-adresse til registreringen, da du kan få behov for at overlevere denne ved en senere opgradering til selv-hosted eller tilsvarende.
Aktuelle abonnementer er Plus, Standard, Professional, og det særlige CRM-abonnement. Prisniveauet er 39 € / måned til 199€ / måned for ubegrænset antal brugere! Se alle funktioner indeholdt i hvert abonnement i skyen.
Selv-hostede versioner:
Aktuelle udgaver er Bitrix24.CRM, Business og Enterprise. Éngangs-omkostningen er fra så lidt som 1,490 €. Se de forskellige on-premise udgaver og deres priser.

BuzzBundle

BuzzBundleMed mere end to milliarder brugere på Facebook og andre enorme tal på andre sociale medier, er det ikke så sært, at mange annoncører også er der og skaber en masse marketing-støj. Du skal være god for at blive set og hørt gennem denne støj og få dit budskab ud og bemærket. Det kan være svært og du kan spilde masser af penge i forsøget på at annoncere dig frem gennem det, når hvad du reelt har brug for simpelthen er at placere beskeden der på den rigtige måde.

BuzzBundle er et værktøj, som vil hjælpe dig til at gøre præcist dét! Det overvåger Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube osv., samt blogs, fora og Q&A-sites. Dette foretages i baggrunden, hvilket betyder, at du altid kan se de friske data i realtid. Omtaler kan nemt prioriteres så du kan lade din opmærksomhed fange først af branche-influencers.

BuzzBundle er som at være online døgnet rundt: det kan poste nyheder for dig og du kan planlægge meddelelser til enhver af dine sociale profiler, fra ét og samme komfortable kontrolpanel. Det kan klare flere brugerkonti samtidigt og dermed gøre det muligt for dig at agere på vegne af diverse mennesker i din organisation, som et eksempel. Skriv det én gang, udgiv det overalt! Det er ikke nødvendigt at bruge lang tid på at skabe det samme indhold adskillige gange til de forskellige platforme.

Engager dig direkte med folk, der viser interesse for et produkt eller en service som din – at være tilstede og engagere dig med dem, kan være lige hvad der skal til, for at de churner. Du får også kampagner, rapportering, keyword-research og en hel masse mere – kast et blik på alle funktionerne og download den gratis udgave ved at følge linket.

Læs mere om dette

SearchMetrics Essentials

We are celebrating 5 years of the Essentials. Save 30% now!Essentials og Essentials Pro fra SearchMetrics er nogle meget omfattende værktøjer til analyse og optimering af websites – perfekt til dig, der på én gang skal udvikle markedsføringen og dokumentere resultaterne.

Du får overblik over sitets SEO-performance, både organisk og betalt, backlinks, links på sociale netværk, analyse af keywords, ranking mod konkurerende sites (millioner af sites i 28 lande), understøttet af en omfattende historisk database – og det hele er let at sætte op og administrere. Alt er i øvrigt lækkert designet og giver smukke og overbevisende grafiske overblik.

SearchMetrics arbejder med SEO på mange planer og Essentials er deres standardprodukt, der er lige til at gå til og arbejde med for alle SEO-ansvarlige.

Læs mere om dette

SEO PowerSuite

SEO PowerSuiteDokumentation er ikke bare manualer – hvis din virksomhed eller din kunde driver et website, vil de gerne have en løbende rapportering af websitets performance: hvordan måler det sig mod benchmark-sites, hvor mange eksterne links peger på det, er de nødvendige SEO-regler blevet overholdt på alle sider, statistik for sociale medier osv., samt tekniske og SEO-audit rapporter.

Med SEO PowerSuite kan du lave al denne dokumentation, og med Enterprise-udgaven har du muligheden for ikke bare at eksportere i en bred vifte af formater, men også at brande rapporterne og endda definere regler og timere, som genererer rapporterne automatisk. Professional-udgaven har nogle begrænsninger, til sammenligning, og er bedst egnet til internt brug, mens Enterprise-udgaven er fremragende til konsulenter og SEO- eller web-bureauer.

SEO PowerSuite Professional (299 €)
SEO PowerSuite Enterprise (699 €)

Læs mere om dette

Du kan naturligvis også planlægge og køre kampagner ved hjælp af denne software, og den kan gøre praktiske ting som at verificere site links og oprette sitemaps og robot.txt-filer.