Baggrund

Inidox er en IT-, service- og konsulentvirksomhed, grundlagt i Malmö, Sverige, i 2017 af Jørgen Winther.

Idé

Idéen er at levere software og services, som hjælper virksomheder og fagfolk gennem nogle af de vigtige skrive- og kommunikationsopgaver, som ellers kunne ende med enten slet ikke at blive udført, blive udført på et lavt niveau – eller som faktisk ville blive udført men samtidigt være en byrde, du ville have foretrukket at være foruden.

Fra begyndelsen har Inidox en fokus på salg af software samt skrive- og oversættelsesservices, sideløbende med visse dataindsamlings- og rapporteringsopgaver. Dette udbygges gradvist med udvikling af vores egen software samt cloud-baserede services. Vi er også åbne for samarbejde indenfor en vifte af aktiviteter, der omfatter tekst, dokumentation og udvikling af software og services.

Partnere

Vi er stolte over at være partner med Bitrix, som udvikler det alsidige virksomhedssystem Bitrix24. Vi kan levere selve systemet, abonnementer til en cloud-hosted udgave samt konsulentydelser.

Desuden er vi affilieret partner med et antal virksomheder gennem et antal affilieringsbureauer. Dette indebærer, at vi promoverer software, som vi ikke sælger direkte men hvor vi i stedet refererer til en ekstern salgsportal mod en provision. En moderne måde at være forhandler på, men grundidéen er den samme: vi markedsfører software og services, som vi synes om, og som vi kan anbefale.

Nyttig information

Virksomhedsregistrering

Inidox er registreret i Sverige med virksomhedsnummer 681008-5495 og momsregistreringsnummer SE681008549501

Vi er godkendt for virksomhedsskat (F-skatt) – en forudsætning for at kunne levere fakturerbare services som en virksomhed snarere end som en person.

Betalingsinfo

Normalt vil vores faktura fortælle dig om mulighederne, men her er nogle detaljer, som kan være rare at have ved hånden.

Generelt skal betalinger foretages i svenske kroner (SEK) eller i Euro (EUR), med mindre andet er angivet på fakturaen. Danske kunder vil typisk blive faktureret i danske kroner, og så er det naturligvis i orden også at betale i danske kroner.

PayPal

Det kan være en nem og hurtig mulighed at bruge PayPal til nogle betalinger. Often bliver gebyret højt for de større betalinger, men betalingsmåden passer godt til små betalinger.

PayPal giver mulighed for at betale med et udvalg af kredit- og betalingskort så som Visa og MasterCard, eller at betale gennem overførsel fra jeres egen PayPal-konto, hvis I har sådan en.

Betal til paypal (at) inidox dot com (lav først dette om til en e-mail-adresse). Og brug venligst ikke denne e-mail til andet end dette formål.

Primære bankforbindelse, SEB (Sverige)

Bankoverførsel er det mest hensigtsmæssige for de fleste betalinger i Europa. Hvis du betaler fra Sverige, er bankgiro ofte et godt valg. Det kan også anvendes fra Danmark, men er da ofte forbundet med besvær og høje gebyrer.

Kontonummer: 5513 10 276 91
Iban-nummer: SE4650000000055131027691
SWIFT/BIC: ESSESESS
Adresse: SEB, 106 40 Stockholm
Bankgironummer: 5240-4993

Payoneer

Velegnet til betalinger, der foretages fra et land udenfor Europe.

Brug kun denne mulighed efter specifik aftale. Vi kan da oplyse et bankkontonummer til en bank i et land, som vil få betalingen til at gå glat og uden for høje omkostninger for nogen af os.