Jørgen Winther

Konsulenter

Jørgen Winther

Mere end 20 års erhvervserfaring fra forskellige typer og niveauer af jobs indenfor softwareudvikling, automotive, service og support, IT- og management consulting, forbrugsvarer mm.

Skrivestil

Han er vældig glad for at skrive, strukturere, skabe overblik og give både brede og detaljerede forklaringer – til eksperter, novicer, kolleger, kunder og alle andre. Han tager udgangspunkt i, hvor modtageren af den skriftlige kommunikation befinder sig i sin forståelse af emnet og føjer til denne forståelse i et sprog, der er forklarende og instruerende.

Sprog

Han skriver godt på engelsk og dansk, kan også udføre opgaver på tysk og svensk, med en lidt større indsats – og kan bruge input fra skriftlige kilder på flere sprog. Er også glad for at udføre oversættelsesopgaver, så hvis du har en manual på et sprog og også har brug for en engelsk eller dansk version af den, er Jørgen den rette at gå til.

Værktøjer

Som følge af både en stærk interesse i læring og kontinuerlig udvikling og den lange erfaring fra forskellige virksomheder i flere brancher, har Jørgen arbejdet med en bred vifte af værktøjer og produkter til skabelse af dokumentation. Blandt dem finder man naturligvis Office-produkter, men også wikier, WordPress, rå HTML, tegne- og grafikprogrammer som Visio, PaintShop Pro til visse tekniske tegninger og billedbehandling, diverse projektstyrings- og sagsstyringsværktøjer og -systemer, oversættelsessoftware (CAT) som MemoQ og Smartcat, og en hel del mere. Han sætter sig hurtigt ind i nye værktøjer.

Emner

Jørgen Winther TM-Town ProfileSpecialviden, der kan være nyttig i nogle dokumentationsopgaver, dækker emner som softwareudvikling, projektledelse, belysning, herunder også smart lighting, robot-plæneklippere, motorcykler, printere, scannere, fotografering, elektronik, samarbejdsværkstøjer, ERP og bogføring, byggematerialer og vedligehold af hjemmet, investment management, kundetilfredshed, teknisk support, sundhedsvæsenet, biologi, mad, miljø med mere. Som det gælder for værktøjerne, kan Jørgen hurtigt sætte sig ind i nye vidensområder.

Andre kompetencer

Foruden at skrive, kan Jørgen udføre andre typer af arbejde på et professionelt niveau, for eksempel projektplanlægning, databasedesign og -udvikling, rapportering og BI, softwareudvikling og generel ledelse. Når sådanne opgaver passer ind i projekterne, kan disse egenskaber udnyttes – eller du har måske dedikerede opgaver for disse områder, som du gerne vil have os til at udføre.

Placering og tilgængelighed

Jørgen arbejder med udgangspunkt i Malmø, Sverige. Kan allokeres til deltidsarbejde på aftener og i weekender, primært som distancearbejde. Hvis du har opgaver, der ikke passer til denne model, lad os gerne høre om dem alligevel – så vil vi se på, hvad vi kan gøre.

Mere info

Tjek Jørgens CV