• Er produktet fint og opdateret – men manualerne gamle og støvede?

  • Har I brug for at skrive nye brugervejledninger – men har ikke tid?

Inidox hjælper jer med jeres dokumentationsbehov!

I udvikler sandsynligvis en eller anden form for teknisk produkt – det kan være hardware eller software – og I synes, at jeres tid helst skal bruges på selve produktet: der er så mange gode idéer at arbejde med, så meget, kunderne efterspørger. Og så vil salg og marketing også have deres del af jeres tid. Og projektledelse, ledelse generelt og alle de andre ting, som alle er meget vigtige.

Og så er der dokumentationen – brugermanualer, installationsvejledninger, systemadministrator-manualen, produktblade osv. – hvornår skal alt dét laves? Hvem skal gøre det? Vort forslag er, naturligvis, at I kan hente os ind for at gøre det. Som en éngangs-opgave eller på løbende basis, hvor vi kan holde alt på et anstændigt niveau og lade jer investere jeres egen tid i det egentlige, selve produktet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Helt enkelt: vi kan skrive. Vi kan sætte detaljer i system, så de er lette at overskue. Vi kan udtrække data fra databaser eller andre systemer og arrangere dem i rapporter eller lister til videre behandling. Og vi kan arrangere den dokumentation, vi laver til dig, på måder, der passer til dit behov: som pdf-filer, hjælpefiler, i en wiki, på en webside, i et netværks-share – hvad du nu har brug for.

Vi kan levere projektledelsen omkring det hele, foreslå hvilken dokumentation, der skal udvikles – eller simpelthen blot levere de manglende hænder til ekstraordinære opgaver – eller alt derimellem.

Og vi kan hjælpe med diverse automatiserings- og programmeringsopgaver, som hjælper dig til at være på forkant med tingene fremover.

Hvem er vi?

Jørgen WintherIndtil videre blot én person, som kan lide at gøre, hvad han gør, som har en passende teknisk baggrund, og som er interesseret i et bredt udvalgt af tekniske områder såvel som i den opgave og kunst, det er at skrive, som har en en god sans for kvalitet og er meget serviceminded.

Jørgen Winther har en baggrund i IT og har redigeret og forbedret forskellige manualer og brugervejledninger. Desuden har han arbejdet med et udvalgt af andre tekniske produkter, både professionelle og konsumentorienterede, og udviklet en god fornemmelse for, hvad brugere, forhandlere, installatører, udviklere og supportere af sådanne produkter har behov for at vide – og hvad de ville være glade for at kunne finde et eller andet sted.

Jørgen kan skrive, programmere, udtrække data, styre projekter, vejlede i processer og meget mere. Du er velkommen til at forhøre dig om enhver opgave.

Nyt og spændende!

Lad os se, hvordan vi kan hjælpe jer!