Smart og nyttigt

Forestil dig, at du arbejder smartere: du opnår bedre resultater og mindre tidsspilde; alligevel får du et højere kvalitetsniveau og bedre dokumentation, du har mere kontrol over detaljerne og oplever, hvor let det er at dele arbejdet og resultaterne med dine kolleger? I én pakke med tværgående understøttelse af CRM…

Det er alt sammen muligt med Bitrix24!

Funktioner

Socialt netværk

Social Intranet
Del dig til success

Samarbejd ved at dele, som du kender det fra sociale medier. Men der er mere i det: du får også meget bekvemt vist status fra opgaver og CRM i din aktivitetsstrøm – på den måde er det nemt at få et hurtigt overblik over, hvad der er sket siden du sidst loggede på.

Opgaver og projekter

Tasks & ProjectsGør dit arbejde smartere

Vi har alle opgaver, der skal løses, og for de fleste af os giver det mening at forsøge at arrangere opgaverne i lister, som vi kan tjekke af, når opgaven er løst – eller hvor vi kan tilføje supplerende noter – og måske invitere kolleger til at deltage?

Opgaver kan arrangeres i projekter eller arbejdsgrupper, de kan sættes op med gensidige afhængigheder og overskues i et GANNT-diagram eller et Kanban grafisk overblik, og faktisk finder du alle de avancerede projektledelsesfunktioner, du kunne ønske dig.

Afhængigt af version kan du også invitere eksterne parter til at deltage i dine projekter – det kunne fx være leverandører, freelancere eller kunder. De kan se projekterne med opgaver, kalendere osv. og de mennesker, der er involveret i dem – men ikke resten af dine data.

Alt kan forbindes på kryds og tværs i Bitrix24, så du kan naturligvis have opgaver, der stammer fra en aftale i CRM-delen og som så også er tilføjet til et projekt.

Chat og video

Chat & VideoHurtig og synlig kommunikation

Dokumenter

DocumentsSkab og samarbejd med søgning og historik

Drive

Bitrix24 DriveGem, synkroniser, del – og nyd fordelene

Kalendere

CalendarsPlanlæg, informer og koordiner

E-mail

MailGode gamle e-mails er stadig toppen!

CRM

Bitrix24 CRMTab aldrig en mulighed, svigt aldrig en kunde

Kunder

Bitrix24 ClientsOmni-kanal kundeservice

Dine kunder findes overalt – både rent bogstaveligt, således at du er not til at kunne kontaktes af dem fra mange foreskellige lokationer, men også på den måde, at de er på og foretrækker forskellige platforme: og dét gør det nødvendigt for dig også at være der.

Overvågning af diverse sociale medier, e-mails, websites osv. være noget af en udfordring – eller du kan bruge Bitrix24, hvor al kommunikation går fra og til ét sted, dit sted! Uanset kanalen bliver kommunikationen registreret, og du kan ringe/skrive ud fra Bitrix24, hvilket giver dig et dejligt totalt overblik over al kommunikation med hver kunde.

Avancerede og alligevel nemme værkstøjer til at oprette webformularer og website widgets hjælper dig til at fange opmærksomheden – og henvendelsen – interaktivt. Dette reducerer eller eliminerer risikoen for at miste en potentiel kundes opmærksomhed og vil følgeligt øge både konverteringer og den generelle opfattelse af dig som en god og seriøs forretningspartner.

Telefoni

TelephonyIntegreret, automatiseret, billigt og fleksibelt

HR

HRDen strukturelle basis – tilladelser og procedurer

Mobil

Bitrix24 MobileHold forbindelsen

Sites

SitesIntegreret – sites, analyse, annoncering

Mere

Do more with Bitrix24Mere end 35 værktøjer

Bitrix24 udgaver

Afhængigt af jeres behov ønsker I måske at bruge mange eller få af funktionerne, og I vil måske gerne komme i gang og arbejde med så lidt administration som muligt. Det kan også være, at I primært arbejder med salg og marketing, eller at I fokuserer på opgave- og projektledelse eller administrative opgaver.

Bitrix24 kan faktisk håndtere alt dette, understøtter alle funktioner på kontoret, og det er velegnet til virksomheder og organisationer af omtrent enhver størrelse til brug som den generelle samarbejds- og vidensdelingsplatform og som stedet, hvor du får tingene gjort.

Du kan vælge fra et bredt spekter af udgaver og have i baghovedet, at du altid kan opgradere efter behov. Den mindste udgave er fuldt funktionel for små virksomheder og tilbyder en mængde funktioner, du ikke finder gratis andre steder – og de større udgaver er ligeledes ret økonomiske, især når man tager i betragtning, at alle udgaver i skyen tillader ubegrænset antal brugere; prisen er pr. installation, ikke pr. bruger!

Skyen eller on-premise/selv-hosted

Den første beslutning man skal træffe, er om man vil bruge en udgave i skyen eller en selv-hosted udgave. Her skal man gøre sig alle de sædvanlige overvejelser, men tænk også på, at du får kildekoden med de selv-hostede udgaver, hvilket lader jer tilpasse systemet til jeres unikke behov. desuden er nogle funktioner kun tilgængelige i de selv-hostede udgaver, og hvis tænker på at skalere løsningen til tusinder af brugere, vil I blive glade for deres omfattende administrations-værktøjer.

Men på den anden side: I kan starte i skyen og så senere flytte rimeligt nemt til jeres egen server. Så hvis der skulle være nogen tvivl om behovene og omfanget, få dig blot en gratis udgave, se nærmere på den og opgrader eventuelt til den mest passende sky-udgave, inden du inviterer kollegerne til at blive brugere. Derefter, efterhånden som I lærer, hvordan alt dette fungerer for jeres organisation, kan I begynde at planlægge en migrering.

Yderligere info

Inidox er partner med Bitrix, Inc., som udvikler og distribuerer Bitrix24 verden over på nær et antal lande, hvilket således også gør det umuligt for os at sælge Bitrix24-licenser til disse lande:

 • Armenien
 • Aserbaidsjan
 • Belarus
 • Estland
 • Georgien
 • Kasakhstan
 • Kirgistan
 • Letland
 • Litauen
 • Moldova
 • Rusland
 • Tadsjikistan
 • Turkmenistan
 • Ukraine
 • Usbekistan

Bitrix24 kan fås i de ovenfor nævnte lande gennem OOO “1C-Bitrix” (www.1c-bitrix.ru).